keskiviikko 27. syyskuuta 2017

ITALIAN RANNIKKOA


Palinuron lahteen purjehdimme leppoisassa tuulessa. Pientä viileyttä jo illalla ja merellä, mutta päivisin kesäisen lämmintä. Merivesikin lähes 21 asteista. Kajaakilla tutkimme hienot satumaiset kalliomuodostelmat.

Pöllö meressä näyttää -sormea?


Syksyllä sää on vaihtelevaa ja taas on luvassa ukkosmyräköitä. Suunnattiin Cetraron marinaan turvaan.  Kaivoimme monta kuukautta paketissa olleet pyörämme esiin ja kapu huolsi ne taas kuntoon. Ne olikin tarpeen jo ihan pyykinpesun kannalta, sillä försti pesi 6 koneellista lakana ym pyykkiä ja laiturin perimmäisestä kolkasta oli jo jonkun matkaa pesutiloihin. Försti oli iloisesti yllättynyt, että pesukonetta sai käyttää ilmaiseksi. Tämähän jo laskee ikäänkuin satamamaksuakin merkittävästi, sillä yhdestä koneellisesta voi joutua maksamaan 6-10 e.


Iltauinnilla

Cetrarosta löytyi Lidl kauppa ja tarjontaa oli ja helppoa saada kaikki saman katon alta. Oltiin kyllä juuri opittu käyttämään paikallisia pieniä erikoiskauppoja, joista sai herkullisia lihoja, broilereita, juureksia, kalaa ym. eikä se tuntunut enää ollenkaan hankalalta.

1kg leipää Förstille, kiitos (1.50e)

Syyskuun viimeiset päivät vietettiin Vibo Valentian marinassa. Skypeteltiin Veikkolaan Mikalle ja Heidille, oli kiva nähdä heidät livenä.

Jos tuulet ovat suotuisia, niin perjantaina suuntaamme kohti Sisiliaa, Liparin (Aeolian) saaristoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti